SEGRE

Salut retirarà la carpa del CUAP de Prat de la Riba de Lleida

A petició de la Paeria, per millorar el trànsit

Imatge de l’exterior del CUAP de Prat de la Riba amb la carpa per atendre sospitosos de Covid.

Imatge de l’exterior del CUAP de Prat de la Riba amb la carpa per atendre sospitosos de Covid.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha anunciat que entre dilluns i dimarts de la pròxima setmana retirarà la carpa de suport al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba de Lleida, que ara es troba al mig del carrer Salmerón tallant el trànsit. Segons Salut, atendrà així la petició que li havia fet arribar l'ajuntament per millorar la mobilitat a la zona

Aquesta carpa va ser instal·lada el passat mes de juliol i té com a funció principal separar l'atenció dels pacients amb malalties respiratòries, sospitosos de patir la infecció de la Covid-19, de la resta, per evitar contactes i disposar de més espai per a poder fer les proves PCR i per a tota l'atenció sanitària. Aquest servei segueix sent necessari i es seguirà prestant a dins mateix de l’edifici de l’ambulatori, on s’alliberaran espais, o en uns nous mòduls que s’instal·larien a l’exterior sense interrompre el trànsit, en funció de les necessitats i l'evolució de la situació sanitària, segons ha anunciat Salut.

El veïnat de la zona de Salmerón havia traslladat a l'alcalde, Miquel Pueyo, la necessitat de tornar a obrir aquest carrer al trànsit per millorar la mobilitat a la zona i no perjudicar els comerços.

tracking