SEGRE

Ofereixen bitllets des de 19 euros per viatjar en qualsevol trajecte de l'Ave i llarga distància

Un tren AVE sortint de Lleida, a l’altura del pont de Príncep de Viana.

Un tren AVE sortint de Lleida, a l’altura del pont de Príncep de Viana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha posat aquest divendres a la venda bitllets des de 19 euros per viatjar en qualsevol trajecte de l’Ave i llarga distància entre el 10 de maig i l’11 de desembre, coincidint amb l’aixecament de l’estat d’alarma i l’estrena de l’operador francès de baix cost Ouigo entre Madrid i Barcelona. Ouigo ofereix preus des de 9 euros per viatjar des del 10 de maig fins l’11 de desembre de 2021, mentre que la marca de baix cost de Renfe, Avlo, amb la qual es podrà viatjar a partir de 7 euros per trajecte, no s’estrenarà fins el proper 23 de juny al mateix corredor que la gala.

L’oferta llançada avui per Renfe se suma a les que l’operador públic va engegar el febrer passat per viatjar a Avlo a 5 euros –venent més de 100.000 bitllets en 24 hores–, així com en qualsevol trajecte de l’Ave a partir de 15 euros entre el 23 de juny i l’11 de desembre.

Una altra de les seues promocions, que formen part de les accions que està desenvolupant la companyia al llarg de 2021 per commemorar el 80 aniversari de la seua marca, va consistir en descomptes del 50 %, dins del programa 'Dones Viatgeres’, per a grups de 4 a 9 persones, amb almenys una dona.

Els bitllets des de 19 euros anunciats avui, per viatjar en trens Ave, Alvia, Euromed i Intercity, es troben a la venda als canals habituals de Renfe com la seua pàgina web, agències de viatge presencials i virtuals, estacions o oficines de Correus, entre altres, i poden adquirir-se fins el 22 d’abril.

tracking