SEGRE

POLÍTICA TRIBUNALS

La justícia decidirà sobre l'empadronament d'okupes de Lleida

El grup del PSC presenta un recurs contenciós || Afirma que hi ha “dubtes jurídics” sobre que pugui regular-se per decret

L’Oficina d’Atenció Ciutadana tramita els empadronaments.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana tramita els empadronaments.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup municipal del PSC ha presentat un recurs al jutjat contenciós administratiu contra el nou decret de la Paeria que facilita l’empadronament d’okupes als habitatges en què resideixen. El cap de l’oposició, Fèlix Larrosa, va argumentar “dubtes jurídics” i considera que hauria d’haver estat redactat com una ordenança i, per tant, aprovat pel ple.

A la comissió de Polítiques de Gestió i Promoció de l’Habitatge d’ahir, va posar de manifest la seua preocupació per les okupacions a la Bordeta, barri que va visitar dilluns, i per “la falta de solucions de la regidoria per resoldre els problemes d’accés a l’habitatge”. Larrosa va proposar de disposar d’una borsa de pisos que eviti les okupacions il·legals, així com mesures per garantir la propietat patrimonial.

També va preguntar al govern quines mesures preveu per a la rehabilitació de pisos en diversos barris, i si té intenció d’avançar el pla Mariola 20.000 impulsat pels socialistes en el mandat anterior.

Així mateix, es va aprovar per unanimitat la proposta del PSC per reforçar vigilància al turó de la Cerdera contra la proliferació d’activitats indegudes en aquesta zona, per preservar aquesta àrea d’interès natural.

D’altra banda, el portaveu del PP, Xavier Palau, va demanar que es reposin els contenidors que hi havia al carrer Torres de Segre.

tracking