SEGRE

El cotxe en què va ser trobat un cadàver seria d'un home de Balaguer desaparegut fa uns dies

L’alarma la van donar els veïns per la pudor del turisme, aparcat en una gasolinera a l’Ll-11

Agents d’investigació dels Mossos buscant proves a l’exterior del vehicle.

Agents d’investigació dels Mossos buscant proves a l’exterior del vehicle.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El turisme a l'interior del qual aquest dilluns van trobar un cadàver seria propietat d'un veí de Balaguer de 36 anys desaparegut fa uns dies. El cos va ser trobat al maleter del cotxe ahir a la tarda a l’aparcament d’una gasolinera de la carretera LL-11 a Lleida. Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa, que es va produir cap a les 18.30 hores quan el responsable d’una empresa de compravenda de vehicles d’ocasió d’aquesta zona, a l’altura de l’hotel Condes de Urgel però al costat de la Bordeta, va trucar a la Guàrdia Urbana explicant que el vehicle, un Nissan Qashqai de color negre, feia almenys tres dies que hi estava estacionat i desprenia una forta fetor. Una patrulla va acudir fins al lloc i va examinar el vehicle.

Tanmateix, van trobar el cadàver d’una persona a l’interior en estranyes circumstàncies, ja que tenia part del cos dins del maleter i la resta, al seient posterior, que estava abaixat.

Els urbans, al tractar-se d’una persona morta, van alertar els Mossos d’Esquadra. Ràpidament hi van acudir agents de les unitats d’investigació i de la policia científica, que van prendre imatges i mostres al vehicle i als voltants. Van buscar per una zona de matolls a la part davantera del vehicle i van col·locar diverses marques a terra.

Quant a l’interior de l’habitacle, van trobar els seients posteriors abaixats i part del cos era al maleter.

En la inspecció ocular els mossos no van observar al cadàver indicis aparents de criminalitat, encara que no es descarta cap hipòtesi. També van analitzar si el vehicle podia haver estat forçat.

L’aixecament del cadàver no es va produir fins entrada la nit després de l’arribada de la comitiva judicial.

El cadàver es va traslladar a l’Institut de Medicina Legal de Lleida, situat als jutjats del Canyeret, on estava previst que se li practiqui en les pròximes hores l’autòpsia per determinar les causes exactes del decés i quan es va produir.

tracking