SEGRE

Apunyalen un home per robar-li a Lleida

La Urbana deté dos joves com a presumptes autors

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la tarda dos joves com a presumptes autors de l’apunyalament hores abans d’un home a Lleida per robar-li. Van ser arrestats com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i lesions. Per la seua part, la víctima va ser evacuada en ambulància pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) però les lesions no eren greus.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 13.30 hores a l’altura del número 4 del carrer Cardenal Remolins quan, pel que sembla, dos joves van abordar un ciutadà per robar-li. La víctima va intentar defensar-se dels cops. Un dels lladres va treure una navalla i va ferir l’home. Els individus van aconseguir sostreure el mòbil i la cartera de la víctima, segons va poder saber aquest diari.

Al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra que, gràcies a la descripció facilitada per la víctima i testimonis, van fer una recerca per les proximitats per detenir els presumptes autors. No van ser localitzats. Tanmateix, hores més tard, una patrulla va localitzar al carrer Travessera del Carme els dos presumptes autors, que van ser arrestats. Es tracta de dos joves d’uns vint anys. Per la seua banda, els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació. La víctima va ser traslladada a l’hospital Arnau per ser tractada de les ferides i els talls, que eren superficials.

S’ha de recordar que la Guàrdia Urbana va detenir divendres a la nit una parella acusada d’atracar a punta de navalla tres ciutadans a la capital del Segrià (vegeu SEGRE d’ahir). Els assalts es van produir durant la tarda al Barri Antic, Prat de la Riba i Alfred Perenya.

Dissabte també van arrestar una dona acusada de robar la recaptació a uns paradistes del mercat del Barris Nord. Així mateix, el passat 11 de maig durant la festa major, van arrestar tres joves d’entre 19 i 22 anys acusats d’apunyalar i agredir un noi de 21 per robar- li al carrer Jaume II, al barri de Cappont.

tracking