SEGRE

BARRIS ENTITATS

La Paeria es compromet a donar un local als veïns del Turó de Gardeny

Castell de Gardeny

Castell de Gardeny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde, Miquel Pueyo, es va comprometre divendres amb l’associació de veïns del Turó de Gardeny a facilitar-los un local per tenir una seu social. Així ho va assegurar l’entitat en un comunicat després de la reunió, en què també van tractar la reforma de l’avinguda de l’Excèrcit, ja que l’alcalde va detallar que l’ajuntament pretén ampliar les voreres i col·locar bandes rugoses al tram de l’avinguda que dona al peu del Turó de Gardeny.

Sobre el local social, l’associació veïnal va dir que aquesta és una petició que fa dotze anys que reivindiquen i que l’ajuntament es va comprometre fa temps a facilitar-los un local. Per això, Pueyo va assegurar que es reunirà amb els responsables afectats per buscar “la millor solució possible”.

No obstant, l’alcalde no va facilitar una data sobre quan podran disposar del local. Respecte a la reforma de l’avinguda de l’Excèrcit, l’alcalde va dir que l’objectiu d’aquesta actuació és facilitar l’afluència de vianants per aquesta zona de la ciutat i que els vehicles que hi circulin vagin a menys velocitat, i va detallar que les obres començaran aviat.

D’altra banda, també es va informar l’associació veïnal que en breu s’instal·laran al barri les oficines de la delegació de TV3 a Lleida. És per tot plegat que l’associació de veïns es va mostrar molt satisfeta per la reunió, però va recalcar que estarà pendent del compliment de les actuacions.

tracking