SEGRE

ANIMALS DENÚNCIA

Atribueixen la mort d'un cavall a Lleida a la “deixadesa administrativa”

Es trobava en un camp al costat de l'Ll-11

Estat en el qual es va trobar el cavall diumenge.

Estat en el qual es va trobar el cavall diumenge.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El refugi per a cavalls ARRE a Alcanó va atribuir aquest dilluns a la “deixadesa de les administracions” la mort d’un cavall que es trobava en un camp al costat de l’Ll-11 a Lleida. Segons van explicar des de la protectora, diversos ciutadans els van alertar diumenge que hi havia un cavall que semblava estar mort al costat de la carretera i que havien donat avís al 112. Fins i tot alguns van assenyalar que els cossos policials coneixien l’existència d’aquest animal des de divendres.

El cavall va arribar a la zona divendres, quan un home el va adquirir com un regal a través del portal web Milanuncios. Una vegada el van baixar del remolc, el cavall es va escapar però va poder ser tornat a aquesta persona, que el va lligar perquè no tornés a anar-se’n. La protectora va assenyalar que l’animal estava molt malalt i que no portava el xip ni tenia la documentació obligatòria.

També va denunciar que cap cos policial, ni la Paeria ni els Rurals, van fer-hi res. Va ser una veterinària que va acudir amb la protectora la que va examinar el cavall, que va haver de ser sacrificat pel seu mal estat. “Volem denunciar la mala praxi administrativa i exigir que es compleixi el protocol de rescat establert.

Si ens haguessin avisat abans, els podríem haver assessorat”, van dir des del refugi. Des de la Paeria van assenyalar que dissabte la Urbana va rebre diverses trucades de ciutadans alertant de la presència de l’animal i que aquest estava mort, però com que continuava viu se’n va fer càrrec el propietari. “El cavall va haver de ser sacrificat per negligència administrativa. Estem cansats perquè això es repeteix constantment”, van assenyalar des del refugi, que va agrair la col·laboració i l’assessorament de FAADA.

tracking