SEGRE

L'Alfa Romeo Tonale guanya una versió híbrida endollable Q4

En usos extraurbans pot assolir més de 600 quilòmetres d'autonomia, 80 km si és en mode totalment elèctric.

L'Alfa Romeo Tonale guanya una versió híbrida endollable Q4

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la introducció del Tonale híbrid endollable Q4, Alfa Romeo corona la gamma Tonale, el model amb què la marca es va introduir en el món de l’electrificació. La nova versió combina el seu inconfusible caràcter esportiu amb la màxima eficiència: més de 80 quilòmetres en cicle urbà i 600 km en cicle total. Altres qüestions a favor són la millor habitabilitat de la seua categoria, més confort a bord i una conducció silenciosa i amb menys emissions, que el fan perfecte per afrontar llargs trajectes.

El nou motor del Tonale Plug-in Hybrid Q4 ofereix la màxima eficiència i sostenibilitat, amb 280 CV de potència. Consta d’un motor de 13 litres i 180 CV acoblat a una transmissió automàtica de 6 velocitats. Aquest es combina amb un motor elèctric de 90 kW. I afegit a una bateria de 306 volts i 15,5 kW, proporciona més de 80 quilòmetres d’autonomia en mode elèctric en cicle urbà.

D’altra banda, retalla les emissions un 40%, fins a 26 kg/km, així com el consum de combustible fins als 1,14 litres per cada 100 km.

Tot plegat es tradueix en una capacitat per accelerar de 0 a 100 km /h en 6,2 segons i assolir els 135 km/h en mode totalment elèctric i els 206 km/h si es condueix en mode híbrid. La sensació de potència es reforça per l’AWD, de manera que l’eix posterior respon tot just trepitjar l’accelerador.

A fi de millorar l’eficiència, s’han redissenyat el selector de mode de conducció. De fet, és possible gestionar la tracció total Q4 i els controls electrònics, coordinar l’acció del motor, transmissió i comandaments amb un sol selector. Així el conductor es pot concentrar a la carretera. Disposa de modes Dynamic, Natural i Advance Efficiency, amb els quals optimitza el rendiment.

El confort també està enfocat als passatgers. En el Tonale poden viatjar còmodament 4 passatgers, aïllats del soroll i vibracions gràcies a la qualitat estructural de l’habitacle. Cal afegir-hi el climatitzador bizona, els seients davanters ventilats i calefactats o el sistema de so. A més, disposa de base de recàrrega sense fil per carregar el mòbil de forma segura i còmoda.

El Tonale híbrid endollable està disponible en dos versions: la Ti, més elegant i distingida, i la Veloce, amb prestacions esportives de nivell.

ADAS. Inclou sistemes d’assistència que proporcionen conducció autònoma de nivell 2, una càmera d’alta resolució amb visió de 360º, funcions de detecció d’angle mort i trànsit creuat posterior i una qualitat estructural que li ha valgut cinc estrelles.

Funcions. N’estrena quatre de noves: e-control, mapes dinàmics d’autonomia, cercador d’estacions de càrrega i My eCharge. A més, ofereix al client una experiència inèdita: des de la compra online fins a un certificat digital NFT.

tracking