SEGRE
Carmina i Mario a ‘La Noche D’.

Carmina i Mario a ‘La Noche D’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

TVE es revolca en la misèria, en això tothom està d’acord, però tot i així hi ha programes que mereixerien millor sort. La 1 ha perdut el nord en informatius, debats i sobretot ha matat la seua estrella Informe Semanal, però el gir al populisme tampoc no li funciona amb MasterChef (en qualsevol de les tres variants) o Lazos de sangre, que sembla que sí però no. Pel que més greu ens sap la cosa és pel seu La Noche D, que acaba d’arrancar amb la segona temporada.

Com ja deuen saber, el condueix Dani Rovira (Màlaga, 1980), monologuista i actor a Ocho apellidos vascos com a màxima fita. És un projecte que fins i tot grinyola a la cadena pública, perquè no s’ajusta als seus paràmetres de mediocritat. És un espai que va una mica més enllà (potser buscant la picada d’ullet d’una selecta minoria, un factor diferencial, però que no dona rèdits d’audiència) i proposa quelcom d’innovador.

Els convidats resulten un pèl (tampoc ens hem de tornar bojos) per sobre de la mitjana i donen una certa frescor a l’hora d’analitzar fets quotidians als quals no parem mai prou atenció.

tracking