SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Fins on arriba la gana de fer negoci, dels amos dels diners d’aquest país, que els angoixa que els pensionistes preferim les pensions públiques i no pas privades, perquè són nostres i les hem pagat durant anys. Sembla que ara que toca respondre els fem nosa, que què fem de viure tants anys, es queixa la diputada pepera –la senyora Villalobos– presidenta de la Comissió de Seguiment del Pacte de Toledo, que diu que els treballadors passen més temps parlant de futbol que treballant i que els pensionistes estan més anys cobrant que treballant.

Ella, per si de cas, treballarà fins als setanta anys o més, perquè anar al parlament espanyol a dormir o a jugar amb l’iPhone no l’esgota gaire.

Els pensionistes comprenem l’angoixa que produeix als especuladors dels diners que siguem tan persistents a defensar les pensions públiques i no les privades, per això la Secretaria de Estado de Telecomunicaciones ens insulta i ens menysté, i ens fa un tall de mànigues i un “us foteu” perquè a ella, que segurament té uns ingressos prou suculents i no necessitarà la pensió pública, li fem nosa i pensa que no tenim dret a queixar-nos, això sí, ella es pot permetre el luxe de no disculpar-se, i amb un “no he estado fina” ja n’hi ha prou.

Vergonya podem sentir els ciutadans i les ciutadanes d’aquest país perquè ens sentim menyspreats i despatriats, suportant les institucions, i amb aquestes persones que ens malgovernen i ens menyspreen, no és d’estranyar que hi hagi ciutadans que vulguin separar-se i marxar tot i la incertesa que això pot suposar.

Aquesta gent que han buidat les arques públiques per pagar infraestructures que no necessitem, rescatant els bancs que són els primers responsables de la crisi, regalant milions a les empreses de Florentino Pérez, aprovant amnisties fiscals inconstitucionals per ajudar a eludir el pagament d’impostos als rics, no obligant els corruptes a tornar el que han robat a l’erari públic i, alhora, tot això els serveix per argumentar que no podem permetre’ns unes pensions dignes i ens volen fer creure que no hi ha diners, després de buidar també la bossa de reserva de la Seguretat Social i fer-se un crèdit a ells mateixos per pagar l’extraordinària. Ens volen fer por, ens volen dividits, ens volen incerts, ens volen callats, però s’obliden que els pensionistes tenim memòria i també votem.

tracking