SEGRE

FAMÍLIA GABARRELL FELIS

A la comunitat educativa de l'Escola Alba

Lleida

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fa nou anys que la Bruna va arribar a l’Escola Alba. Nou anys des d’aquell curs 2009- 2010 (en el nostre cas tot un desafiament, una aventura de final incert). Necessitàvem una casa, un lloc on la Bruna pogués desenvolupar-se al ritme que la fa tan especial. El seu somriure al baixar de l’autobús després del seu primer dia al centre va ser un missatge clar: l’havíem trobat, era l’Escola Alba.

Aquest curs 2017-2018 la Bruna s’acomiada. I no voldríem que ho fes sense expressar el nostre agraïment més sincer. Gràcies a totes i cadascuna de les mestres que formen l’equip docent de l’Escola Alba, i molt especialment a la Marina Mur i la Dolors Gaspà, que l’acolliren en els seus primers anys i l’ajudaren a créixer, i a la Maria Castells, la Sònia Pubil i l’Elisabeth Martínez, per la seva immensa dimensió humana i professional, per la seva energia, dedicació i cura vers la nostra filla. Heu estat les millors tutores que podíem desitjar.

Gràcies al centre per la tasca de cohesió i educació en els valors de l’escola pública catalana, i molt especialment a l’Oriol Rebull per ser-hi, sempre i a tothora, i al Josep Jaimejuan i la Lola Sánchez, per la força i la confiança que ens han transmès durant tots aquests anys, i per la seva valentia al costat de les famílies quan ens han fet falta.

Gràcies a l’AMPA, a tots i totes les monitores i cuineres i, molt especialment, gràcies a l’Esther Pueyo, pel seu somriure etern, capacitat de treball, sacrifici i amor vers tots els nens i nenes de l’escola. L’AMPA, el centre, no serien el mateix sense tu, i ho sabem.

I, finalment, gràcies a tots els pares i mares amb qui hem anat coincidint al llarg d’aquests anys, i molt especialment a la família Fortuny Garcia, Estopà Font, Quinquillà Bonell, Bresolí Gili, Dolcet Payà, Farré Pestaña, Blanch Rodríguez i Alférez Garcia. Heu estat uns magnífics companys de viatge.

De tot cor, gràcies infinites

tracking