SEGRE
Ignacio Rosa no va tenir una bona estrena oficial amb el Força Lleida.

Ignacio Rosa no va tenir una bona estrena oficial amb el Força Lleida.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Primer partit de la temporada oficial i primera derrota de l’ICG Força Lleida. Exposat d’aquesta forma pot semblar que la visita al WiZink Center de Madrid per enfrontar-se al Movistar Estudiantes hagi estat del tot negativa, i no és així. Molt pocs havien apostat per l’equip de Gerard Encuentra davant del màxim favorit per pujar a la Lliga ACB, i la majoria havien descomptat aquesta derrota. És més, s’ha guanyat una jornada de rodatge per fer provatures davant un colós de la categoria que va vorejar la perfecció.

Un projecte nou, amb entrenador nou i una plantilla pràcticament nova –només continua Carrera de l’any passat– requereix un temps per construir-se i paciència per part de la directiva i l’afició per consolidar una trajectòria positiva i il·lusionant.

Ahir a Madrid vam veure les potencialitats i debilitats d’un equip fet a base de rebaixes i al qual queda encara un parell de retocs –un franctirador i un pivot sòlid– per poder tutejar la resta d’equips de la meitat de la taula cap amunt de la classificació.

Dimecres vinent davant de l’Alacant tindrem l’oportunitat de veure en directe aquest conjunt i desitgem que la lesió de Hughes sigui lleu i li permeti tornar a les pistes al més aviat possible. No hi ha res més perniciós que encadenar lesions i baixes en un equip que ja va just d’efectius. Les rotacions són molt valuoses en un partit de quatre quarts i ahir davant de l’Estudiantes, amb una banqueta inesgotable (12 fitxes, i amb Dos Anjos, el seu sostre, lesionat), es va notar en l’últim tram del matx. A l’ICG Força Lleida li falta una tercera dosi de reforç per estar degudament cobert davant de la malaltia del descens. Necessitem reforços urgents.

tracking