SEGRE
Juani Marcos es frena davant del gegant Pavelka.

Juani Marcos es frena davant del gegant Pavelka.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

A la LEB Or dilluns es va tancar un mercat de fitxatges amb molts moviments, el Palmer Alma Mediterránea ha estat el primer dels equips que han realitzat més incorporacions. Hem de tenir present que en aquest tram final de la lliga podem trobar-nos amb equips molt reforçats i que tots tenen els objectius més definits. El Força Lleida, encara que tothom vol anar a pas a pas, té assegurada la permanència, i fins ahir tenia opcions de participació en la Copa Princesa, possibilitat que es va esfumar amb la derrota en terres mallorquines.

Però hi ha gent que, veient la dinàmica de l’equip de Gerard Encuentra, ja parla de play-off i comença a somiar tornar a veure a la ciutat de Lleida un equip de bàsquet a l’ACB. Tothom és prudent, però també cal mirar de reüll la gran temporada del Manresa, tenint el pressupost més baix de la màxima categoria del bàsquet estatal. Manresa és una ciutat amb gran tradició en l’esport de la cistella, i amb un gran suport de la població, per això, el Força Lleida ha fet una crida aquesta setmana a l’afició i també demana la implicació de les empreses, una petició que coincideix amb la segona volta de la competició, i que pot servir per començar a sondejar les possibilitats que podria tenir el Força Lleida de ser un dels equips de l’ACB la pròxima temporada.Per assolir grans objectius, hem de mirar sempre cap endavant i tenir moltes ganes de treballar i lluitar per aconseguir-ho.

El club que presideix Albert Aliaga sembla tenir-les, així com esperança d’anar creixent en massa social i suport empresarial per estar preparats per quan arribi el moment de fer el gran pas cap a l’elit del bàsquet.

Juani Marcos es frena davant del gegant Pavelka.

Juani Marcos es frena davant del gegant Pavelka.ÁREA 11

tracking