SEGRE
Urtasun intenta una passada pressionat per Delgado.

Urtasun intenta una passada pressionat per Delgado.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Queden tretze jornades, temps de quinieles. Tindrem paciència? Estarem al final en play-off? A aquestes altures de la competició ja comencen els càlculs i les quinieles. Malgrat que 13 jornades semblin una eternitat, ja n’hem completat 21 de les 34 de la Lliga regular i les conjectures apareixen.

Ahir, a Melilla, ens vam tornar a trobar amb la victòria, fet que ens torna el somriure i ajuda l’equip a guanyar confiança abans de l’aturada de la Copa Princesa. Tanmateix, en aquestes últimes jornades han saltat les alarmes; hem perdut la imbatibilitat a casa contra un Corunya que, a més, ens va guanyar l’average. Estem encaixant més de 90 punts en els últims partits, massa, m’atreviria a dir.

i en una Lliga tan competitiva, passar de la cinquena posició a la desena només el separen tres encontres, i la desena implica quedar-se fora del play-off.A l’inici de la Lliga, tots els equips tenen més o menys traçat el seu llibre de ruta, amb un ventall d’objectius, però en aquesta última fase cal tenir clar on volem ser. Quan s’arriba a aquest punt de la competició és moment d’analitzar les nostres debilitats, per amagar-les i minimitzar-les i centrar-se a potenciar les fortaleses. Mantenir la categoria ja no és el nostre objectiu, ara el propòsit és entrar en la lluita per l’ascens, i una vegada allà, no és el mateix partir entre els cinc primers que del sis al nou.

No podem relaxar-nos, hem de tenir visió de 360 graus i mirar més enllà de l’immediat. Els 13 equips que ens hauran de patir, ens han de considerar com una amenaça.Queden 13 jornades clau, amb una afició plena d’il·lusions, però no seran fàcils i l’equip haurà de guanyar-se el respecte dels rivals, i que l’assalt del Corunya al Barris Nord hagi estat una excepció.

Urtasun intenta una passada pressionat per Delgado.

Urtasun intenta una passada pressionat per Delgado.ÁREA 11

tracking