SEGRE

SUCCESSOS HOMICIDIS

Trobada morta una jove de setze anys a Madrid

Els seus pares van trobar el cos amb un fort cop a la cara || Un inquilí es trobava al pis durant el succés

Facultatius del Centre d’Emergències de Madrid.

Facultatius del Centre d’Emergències de Madrid.TWITTER/@112CMADRID

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 16 anys va ser trobada morta dimecres amb un fort cop al cap al seu habitatge del barri madrileny de Tetuan, on residia amb els seus pares i un inquilí que tenia llogada una habitació.

Al voltant de les 21.15 hores el servei d’emergències va rebre l’avís d’un dels familiars de la víctima, que a l’arribar a casa la va trobar estirada a terra amb un fort cop a la cara. Posteriorment, es va desplaçar al lloc dels fets una UVI mòbil del Summa, els facultatius del qual no van poder reanimar la jove a causa del traumatisme craniofacial sever que presentava. Aparentment, els pares de la jove van abandonar el domicili familiar a les sis de la tarda i, a la seua tornada tres hores més tard, van trobar el cos nu i sense vida de la seua filla.

Els agents del Grup d’Homicidis i especialistes de la Policia Científica del Cos Nacional de Policia continuen obtenint informació i proves per aclarir el que va ocórrer, encara que l’inquilí, que hauria estat a la seua habitació durant el succés, assegura que no va sentir res del que va passar. El cos de la jove va ser traslladat a l’Institut Anatòmic Forense després d’ordenar-ho el jutge de guàrdia i avui està previst que li practiquin l’autòpsia per determinar amb quin objecte van poder matar-la.

En un altre ordre de coses, ahir va ser detingut a València un home de 28 anys, després d’agredir la seua parella a la via pública, arrossegar-la pels cabells i colpejar-la amb puntades de peu i cops de puny. El presumpte autor de delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, danys i resistència i desobediència, es va autolesionar al cotxe policial, en va trencar la finestreta i va amenaçar de matar els agents i les seues famílies.

La jove trobada emmordassada a Irun surt del coma La jove que va ser trobada dimarts passat lligada de mans i emmordassada en un talús de la carretera GI-636, al seu pas per la localitat guipuscoana d’Irun, va sortir ahir de l’estat de coma en el qual es trobava. La investigació continua però l’Ertzaintza no descarta que sigui un cas de violència masclista.

tracking