SEGRE

Avançament: Esquerra guanyaria les eleccions a Lleida, segons una enquesta de SEGRE

Avançament enquesta SEGRE

Avançament enquesta SEGRESEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esquerra Republicana guanyaria les eleccions del 21 de desembre al Parlament de Catalunya a la demarcació de Lleida, segons una enquesta realitzada per l’empresa Infortécnica i encarregada per SEGRE.

ERC aconseguiria, així, un resultat d’entre 5 i 6 escons i sumaria més d’un 35% d’intenció de vot. Ciutadans i Junts per Catalunya empatarien en escons i intenció de vot en tota la demarcació i el PSC podria pujar en intenció de vot i estaria a punt de recuperar un diputat a Lleida. Per altra banda, el PP, la CUP i Catalunya en Comú-Podem anirien a la baixa i podrien quedar-se sense diputats.

Pel que fa al percentatge de vot, prop d’un 30% assegura que no votarà o votarà en blanc, mentre que un altre 30% no sap què votarà.

A l’edició del diari de demà dimarts 12 de desembre us donarem totes les dades i percentatges d’aquesta primera enquesta d’intenció de vot de SEGRE, realitzada a través de 1.216 trucades telefòniques fins al 7 de desembre. Aquesta serà la primera enquesta que publicarà diari SEGRE. El proper divendres dia 15 el diari publicarà la segona i definitiva enquesta d’intenció de vot.

Gràfic de l'avançament

A l'edició de demà editarem aquest gràfic amb totes les dades, percentatges i els partits que representa.

 

tracking