SEGRE

PANORAMA

Aragonès suspèn agenda per parlar amb els consellers i l'entorn de Puigdemont

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha suspès l’agenda que tenia prevista per a aquest divendres

Aragonès suspèn agenda per parlar amb els consellers i l'entorn de Puigdemont

Aragonès suspèn agenda per parlar amb els consellers i l'entorn de PuigdemontEFE/Marta Pérez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha suspès l’agenda que tenia prevista per a aquest divendres, per a així poder reunir-se amb consellers del seu Govern i mantenir contactes amb l’equip de l’expresident Carles Puigdemont.

Aragonès, que en principi tenia programada una visita a l’empresa Cricursa i a l’Ajuntament de Granollers, romandrà aquest matí en el Palau de la Generalitat, on mantindrà contactes amb l’entorn de Puigdemont i amb la consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina, que es troba a Itàlia ja que anava a participar en l’acte al qual pensava acudir l’expresident a l’Alguer, abans de ser detingut aquest dijous després d’aterrar a l’illa de Sardenya.

El president català es reunirà a més amb el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i amb altres consellers, i compareixerà davant dels mitjans aquest matí, segons ha informat la Generalitat.

El gruix dels consellers del Govern també han suspès la seua agenda prevista per a aquest divendres, segons fonts de la Generalitat.

tracking