SEGRE

SUCCESSOS POLÈMICA

La família de la nena morta per peritonitis clama justícia

Anirà als tribunals per “negligència” de la sanitat valenciana || Diu que van anar tres vegades a urgències i no li van fer proves

La família d’Emma, destrossada, acudirà als tribunals.

La família d’Emma, destrossada, acudirà als tribunals.EFE/ BIEL ALIÑO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Beatriz Gascón, la mare d’Emma Martínez Gascón, la nena de Xèrica (Castelló) de 12 anys que va morir dilluns per una “peritonitis purulenta” després d’acudir en tres ocasions a urgències i no realitzar-li proves, va assegurar ahir que anirà als tribunals davant del que titlla de “negligència molt greu” per la qual “han deixat morir la nena a poc a poc”. La mare de la menor, al costat del seu pare, Ramón Martínez, i nombrosos familiars, amics i veïns del poble i de la comarca, es van concentrar ahir en senyal de repulsa i per denunciar la “negligència mèdica” que asseguren que es va cometre en el cas de la seua filla. Ramón va agrair el suport dels mitjans de comunicació perquè “això no torni a passar” i “cap família no es trenqui per aquesta raó”.

Va explicar que divendres van recollir informes que estudiaran i alguns dels quals, va assenyalar, “no corresponen amb el que va succeir”. Però, va afegir, “està en mans d’advocats i veurem què ha passat, depurar responsabilitats i que això no passi a ningú més”. La mare de la menor morta va lamentar que aquesta presumpta mala praxi mèdica “ens ha tret el més sagrat, una nena de 12 anys, la nostra llum”.

La vicepresidenta de la Generalitat valenciana, Aitana Mas, va informar que la conselleria de Salut ha obert una investigació per aclarir la mort de la menor.

tracking