SEGRE

GUERRA EUROPA DE L?EST

Rússia evita l'impacte de drons a Moscou i Crimea

Amenaça d'utilitzar armes nuclears

Un edifici de Moscou va registrar danys lleus.

Un edifici de Moscou va registrar danys lleus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rússia va denunciar ahir atacs ucraïnesos amb drons contra Moscou i la península de Crimea, que va qualificar d’“accions terroristes”, mentre les tropes d’Ucraïna van prosseguir la seua ofensiva als fronts de Donetsk i Zaporíjia, a l’est i sud del país. “Drons ucraïnesos ens han atacat aquesta nit. Les façanes de dos torres d’oficines de la ciutat van resultar lleument danyades.

No hi ha víctimes ni ferits”, va escriure l’alcalde de la capital russa, Serguei Sobianin. El ministeri de Defensa de Rússia va precisar que els drons van impactar després d’haver estat inhibits amb mitjans de guerra electrònica. Rússia va assegurar que Ucraïna també va llançar 25 drons d’ala fixa contra la península de Crimea, tots els quals van ser abatuts per les forces de defensa antiaèria.

En un videomissatge publicat a Telegram, el president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, va afirmar ahir que “a poc a poc la guerra torna al territori de Rússia, la seua agressió ha fracassat al camp de batalla”. El vicepresident del Consell de Seguretat de Rússia, Dmitri Medvédev, va dir que “si l’ofensiva ucraïnesa té èxit i arranquen part de la nostra terra ens veuríem obligats a utilitzar una arma nuclear”.

tracking