SEGRE

INDÚSTRIA NOUS PROJECTES

El nou kàrting ‘indoor’ d’Alpicat obrirà per Nadal

S’ha construït una estructura metàl·lica i el sostre de la nau || La instal·lació està ubicada dins del polígon Ludicpark

Imatge que presenten actualment les obres del nou kàrting ‘indoor’ d’Alpicat.

Imatge que presenten actualment les obres del nou kàrting ‘indoor’ d’Alpicat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou kàrting cobert (indoor) que es construeix al polígon Ludicpark d’Alpicat preveu obrir les portes el proper 22 de desembre, en vigílies de Nadal. La construcció avança a bon ritme i a poc a poc va prenent forma.

A l’indret on

fa menys d’un mes només hi havia un solar sense edificar de 5.500 metres quadrats, avui ja poden veure’s l’estructura i el sostre de la nau en la qual el grup d’empresaris associats sota el nom de Kàrting Alpicat pretenen instal·lar aquest espai lúdic.

La nau, que compta amb uns 2.600 metres quadrats, serà on se situarà un circuit per a karts de 550 metres de longitud, amb capacitat per a un màxim de deu vehicles en pista.

A més, aquest serà el primer kàrting cobert de la província, ja que els de Juneda, Menàrguens, el Pla de Sant Tirs i el del circuit d’Alcarràs són tots a l’aire lliure.

S’ha de recordar que el projecte inclou habilitar també un restaurant a l’interior de la nau, mentre que a la zona exterior, de 2.900 metres quadrats més, hi haurà una superfície enjardinada, on podran organitzar-se esdeveniments, i una gran pantalla led de 40 metres quadrats per a la retransmissió de grans cites, especialment de temàtica esportiva.

tracking