SEGRE

SUCCESSOS DETENCIONS

Empresonats per una onada de 20 robatoris a l’Alt Urgell i Solsonès

Droga i articles robats a Oliana.

Droga i articles robats a Oliana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Essquadra van detenir dimecres passat un veí d’Oliana, de 27 anys i nacionalitat marroquina, acusat d’un tràfic de drogues i tres robatoris, un en un bar d’aquesta població i els altres dos a Ogern, un en una segona residència i l’altre en un habitatge.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona, que va decretar el seu ingrés a la presó. En l’escorcoll del seu habitatge, van trobar eines de treball robades a l’empresa, aparells electrònics d’habitatge, begudes, cocaïna, marihuana i 1.395 euros, entre molts altres articles.

D’altra banda, sis membres d’una organització criminal especialitzada en robatoris en domicilis han ingressat a la presó per ordre del jutge. Van ser detinguts la setmana passada pels Mossos, que els acusen de disset assalts. La investigació es va iniciar el juliol passat quan els Mossos van identificar al Pi de Sant Just (Olius) tres homes que van ser vistos per veïns després que es produís un robatori en una casa.

tracking