SEGRE

turisme

Preveuen una ocupació turística del 60% a Lleida pel pont de la Constitució i la Puríssima

Als hotels a peu de pistes d’esquí podria arribar al 100%

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La distribució dels festius la setmana que ve pot afavorir l'afluència de turistes a les comarques de Lleida perquè al repartir-se en dos ponts, evitarà la massificació. Així ho valoren des del Patronat de Turisme de la Diputació, que preveu una ocupació mitjana d'entre el 60 i el 65 per cent, que podria arribar al ple total en els hotels situats a peu de pistes d'esquí.

De fet, la neu serà la protagonista indiscutible dels dos ponts que es presenten la setmana que ve. La majoria de pistes hauran obert el proper cap de setmana i les previsions anuncien nevades de cara al pont de la Puríssima i es podria arribar als 70.000 forfets venuts.

Les mirades, doncs, estan posades al cel, perquè el clima determinarà finalment els resultats turístics d'aquests dos ponts. Però també a les carreteres. I és que des del Patronat subratllen que uns millors accessos al Pirineu serien millor campanya publicitària que la que s'impulsa ara per valor de 400.000 euros, perquè les artèries viàries són vitals per al sector.

Més enllà de l'optimisme de cara a aquesta setmana que arriba plena de festius, el Patronat de Turisme també augura una ocupació turística bona de cara al Nadal, que pot arrodonir un any especialment bo per al sector.

Una vista de Baqueira Beret ahir dimecres.

Preveuen una ocupació turística del 60% a Lleida pel pont de la Constitució i la PuríssimaBaqueira Beret

tracking