SEGRE

urbanisme

Raimat obté la distinció de 'Vila Florida'

Es tracta d’un guardó de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya

L'entrada al pobla de Raimat.

Raimat obté la distinció de 'Vila Florida'Segre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi lleidatà de Raimat s’incorpora al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

L'Ajuntament de Raimat aposta pel moviment Viles Florides com un pas més en la gestió dels espais verds que venen realitzant des del consistori. “Formar part de Viles Florides ens pot ajudar a seguir creixent com a poble i com a referent a la zona en matèria de medi ambient” afirma Ivan Fernàndez, regidor de manteniment d'equipaments, parcs i piscines municipals.

Viles Florides vol reconèixer la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

El projecte posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu del parcs i jardins

Actualment hi ha a Catalunya 86 municipis distingits com a vila florida en reconeixement a la seva tasca per a la millora de l’espai urbà.

Actualment, els municipis de Bagergue, Figueres, Mollet del Vallès, Olot i Vila-Seca són els cinc municipis catalans amb quatre Flors d’Honor, la major distinció fins ara. Mentre que hi ha 31 municipis amb tres, 44 amb dues i 6 amb una.

tracking