SEGRE

OBRES EDUCACIÓ

Vilaller aborda la primera reforma a l’escola municipal en més de 30 anys

La Generalitat destina 135.000 euros a arreglar la teulada i eliminar goteres i humitats

El director dels serveis territorials d’Ensenyament, a la dreta, al costat d’Erta.

El director dels serveis territorials d’Ensenyament, a la dreta, al costat d’Erta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d’Educació destinarà 135.000 euros a millores al col·legi de Vilaller, en el qual no s’ha realitzat cap tipus d’actuació en els 33 anys que té el centre. L’alcaldessa de Vilaller, María José Erta, va mostrar la seua satisfacció després de l’anunci que va fer el director territorial dels serveis d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, durant una visita a l’escola la setmana passada.

En aquest sentit, Erta va indicar que “el mes de maig de l’any passat vam fer gestions amb el departament d’Educació per demanar una partida per millorar les condicions de l’escola, en la qual es va fer l’última actuació l’any 1984. Des d’aleshores no s’havia dut a terme cap inversió i feia realment falta per garantir el benestar dels escolars”. En aquest sentit, Erta va indicar que els diners d’Educació es destinaran a eliminar algunes goteres i les humitats que fa temps que arrossega l’edifici. Tanmateix, s’invertirà a millorar la teulada.

L’alcaldessa de Vilaller va indicar que el projecte es va licitar per 190.000 euros i que el departament d’Ensenyament s’ha compromès a destinar a l’escola de Vilaller una partida de 135.000 euros.

Està previst que les obres comencin l’estiu vinent, una vegada que hagin acabat les classes i els escolars ja estiguin de vacances.

tracking