SEGRE

CERTÀMENS SECTOR AGRÍCOLA I VEHICLES

La Fira de Sant Josep espera arribar als 300 expositors

El certamen, que inclou el Saló del Tractor, ja té 291 inscrits

Una vista de la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

Fira de Sant JosepAjuntament de Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fira de Sant Josep de Mollerussa ja supera la xifra de les 285 inscripcions de l’any passat, quan encara falta més d’un mes per a la seua celebració, del 17 al 19 de març. En concret, Fira de Mollerussa ja compta amb 291 inscrits. Cal tenir en compte que la 145a edició de la fira agrícola i de l’automòbil acollirà el tercer Saló del Tractor, de caràcter biennal. Així mateix, els expositors també estan reservant més espai, amb un total de 23.194 metres quadrats, uns 4.000 més que el 2015 (en concret, van ser 19.512 metres quadrats). Les previsions de Fira de Mollerussa són molt optimistes i esperen superar els 300 expositors, un registre que no s’aconseguia des de l’any 2011. En la distribució per recintes, en aquests moments i a falta de tancar alguns espais, la fira ja compta amb un total de 138 firmes a la zona exterior, on s’exposen la maquinària agrícola i complements per a l’agricultura i la ramaderia i el Saló del Tractor; 131 als pavellons firals, i 22 al saló de l’automòbil, ubicat al recinte de les piscines.

D’altra banda, Fira de Mollerussa convocarà, en el marc de la Fira de Sant Josep, una nova edició del premi de la maquinària agrícola, ramadera i instal·lacions agroindustrials, un concurs que té per objectiu destacar i reconèixer les novetats tècniques exposades en el certamen, alhora que facilitar la seua divulgació en el sector agrari.

La fira s’ampliarà cap a l’avinguda de la Pau Davant de l’augment d’expositors, Fira de Mollerussa preveu ampliar el recinte exterior cap a l’avinguda de la Pau, arribant a l’encreuament de la ronda de Sant Pere. Durant les últimes edicions, la fira arribava fins a l’inici de l’avinguda de la Pau. Respecte a la tercera edició del biennal Saló del Tractor, aquest s’ubicarà al camí de Belianes.

tracking