SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Artesa encarrega la gestió del Túmul de Seró

Imatge de les restes arqueològiques que acull el centre.

Imatge de les restes arqueològiques que acull el centre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Artesa de Segre ha adjudicat la gestió de l’Espai Transmissor de Seró a la firma iPAT Serveis Culturals per 15.167 euros anuals. El consistori va treure a concurs la gestió de l’equipament per dinamitzar molt més l’espai i aconseguir la màxima difusió.

L’objectiu del consistori és aconseguir que el centre sigui un punt de referència per al territori i generar complicitats amb la ciutadania amb exposicions temporals i activitats participatives. Així mateix, es preveu potenciar l’ús de les noves tecnologies i promocionar packs turístics.

L’Espai Transmissor de Seró acull les restes arqueològiques d’un monument funerari descobert el 2007 arran dels treballs de construcció del canal Segarra-Garrigues. La troballa, d’alt valor històric, té uns 5.000 anys d’antiguitat i consta d’un conjunt de línies decorades de grans dimensions.

L’edifici va guanyar el premi FAD d’arquitectura el 2013 i va ser una de les tres obres escollides per representar Catalunya a la Biennal de Venècia el 2014.

tracking