SEGRE

INICIATIVES EMPRESA

Balaguer sondeja empreses locals per crear ocupació

Més de 1.500 activitats econòmiques a la capital de la Noguera

Imatge del polígon industrial Camp Llong de Balaguer.

Imatge del polígon industrial Camp Llong de Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer ha iniciat una enquesta a les empreses i professionals de la ciutat per detectar les seues necessitats, fomentar-ne el desenvolupament i crear ocupació, va explicar ahir l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal. El primer edil va apuntar que l’objectiu és fer una radiografia dels diferents sectors de l’economia local i planificar les polítiques públiques necessàries per ajudar les empreses, des del punt de vista de serveis, infraestructures i formació.

A través del Centre d’Empreses Innovadores (CEI Balaguer) el consistori vol oferir un programa de formació dirigit a les empreses de manera que l’oferta formativa s’ajusti a una demanda efectiva i real. Així mateix, també es portarà a terme la creació d’un directori d’empreses, que tindrà per objectiu donar a conèixer de forma ordenada i accessible l’àmplia oferta comercial i de serveis de la capital de la Noguera i la seua diversitat empresarial. Balaguer té comptabilitzades més de 1.570 activitats comercials entre els diferents sectors. L’alcalde va apuntar la necessitat de conèixer d’una manera més precisa la realitat local i així “planificar millor, actuar i ajudar els empresaris a rellançar els seus negocis”.

El consistori vol ajudar les empreses a dinamitzar els seus negocis i generar més activitat

L’enquesta se centra en el perfil dels treballadors, clients, proveïdors, serveis, àrea d’influència així com la potencial demanda futura dels treballadors o el paper de les administracions en la dinamització i progrés econòmic i comercial.

tracking