SEGRE

SUCCESSOS

Confinats per una fuita de gas al centre de Tàrrega

Veïns del carrer Urgell, i va afectar també la sortida de l’Escola Pia || Operaris de les obres van reparar l’avaria en dos hores

Els Bombers, els Mossos d’Esquadra i la policia local es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Els Bombers, els Mossos d’Esquadra i la policia local es van desplaçar fins al lloc dels fets.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fuita de gas natural va obligar ahir a la tarda a confinar, de forma preventiva, els alumnes de l’Escola Pia de Tàrrega així com els veïns de la zona als seus habitatges.

La fuga es va produir quan operaris que duen a terme les obres de remodelació del carrer Urgell van perforar accidentalment una canonada.

L’incident va tenir lloc cap a les 16.50 hores de manera que els alumnes de l’Escola Pia van ser confinats a l’interior del centre i van sortir per la porta principal, de la plaça de Carles Perelló, i no per la del pati que es troba a escassos metres del carrer Urgell.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, per atendre l’emergència, i patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, així com tècnics de l’empresa Gas Natural. Durant un parell d’hores, els bombers i els tècnics van treballar per reparar l’avaria. Com a mesura de prevenció mentre va durar la inspecció els veïns van quedar confinats als seus habitatges fins passades les sis de la tarda.

El gran desplegament de cossos de seguretat va generar molta expectació entre els veïns.

tracking