SEGRE

successos

Sis detinguts després d'una persecució policial i un tiroteig a Tornabous

Els fets estarien relacionats amb un altre tret a un jove a casa seua al gener

Imatge de la zona de Tornabous on es van iniciar els fets.

Sis detinguts després d'una persecució policial i un tiroteig a TornabousSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir sis persones a Tornabous després d’una persecució policial, un tiroteig i una disputa que estaria relacionada suposadament amb una altra agressió amb arma de foc a un veí de la localitat registrada el mes de gener passat. Segons van informar fonts properes al cas, els fets d’ahir van ocórrer a les quatre de la tarda, quan hi va haver una discussió a l’interior d’un bar entre diverses persones, algunes d’origen estranger. Les mateixes fonts van apuntar que en aquell moment van entrar a l’establiment agents dels Mossos d’Esquadra i almenys un dels individus que van protagonitzar l’aldarull va fugir. Va ser llavors quan va començar una persecució amb cotxe en direcció a Lleida i hi va haver un tiroteig.

Finalment, els Mossos van aconseguir detenir sis persones sense que es produïssin ferits. Pel que sembla, els fets estarien relacionats amb un suposat tràfic de drogues. Feia dies que la policia autonòmica seguia la pista a aquest grup de persones per la seua presumpta relació amb una altra agressió que va tenir lloc a Tornabous el 15 de gener passat, quan un jove veí de la localitat va resultar ferit de caràcter greu després que li disparessin un tret al cap amb una pistola a casa seua. Aquell dia el succés es va produir entre les 10.00 i les 11.00 hores al domicili de la víctima, al número 27 del carrer Espígol d’aquesta localitat de l’Urgell.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 11.01 hores i fins al lloc van acudir diverses patrulles així com dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que després d’atendre la víctima per estabilitzar-la, la van evacuar en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova. El jove, d’origen marroquí, estava conscient i l’impacte hauria estat superficial, segons van explicar fonts properes al cas. L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) es va fer càrrec de la investigació per detenir l’autor o autors i aclarir les causes dels fets. La principal hipòtesi és que es podria tractar d’una venjança.

Pel que sembla, els autors podrien ser dos homes, d’origen subsaharià, que van acudir a casa de la víctima i li van disparar. Agents de la Policia Científica dels Mossos també van anar al domicili per recollir proves i indicis, com el casquet de la bala, amb la mateixa víctima. El tiroteig d’ahir estaria relacionat amb els fets ocorreguts el gener passat.

tracking