SEGRE

POLÍTICA RELLEU

Moga deixa la secretaria de CDA i el substitueix el vicesíndic Medina

Moga seguirà com a regidor.

Moga seguirà com a regidor.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè executiu nacional de CDA va nomenar ahir per unanimitat Luis Carlos Medina, vicesíndic al Conselh Generau d’Aran, com a nou secretari general del partit després que Àlex Moga renunciés al càrrec després d’ocupar el lloc durant deu anys. Medina serà el substitut de Moga de manera provisional a l’espera de la ratificació durant el pròxim congrés nacional del partit, que se celebrarà el mes de maig i en el qual s’espera que tingui lloc una refundació integral de la formació, tant a nivell ideològic com d’organització i lideratges.

El relleu en el càrrec s’emmarca dins dels plans de treball i els objectius de la formació, que es van establir en l’anterior congrés del mes de setembre. Dos mesos més tard, Moga va anunciar als membres del seu partit que no es presentaria a la reelecció.

Segons Moga, la seua decisió és fruit d’“una reflexió personal” i que “el millor per al partit i el país és anar-se’n i que Luis Carlos Medina es comenci a endinsar en les dinàmiques de CDA”.

De tota manera, Moga continuarà vinculat al partit, perquè no deixarà el seu càrrec de regidor a l’ajuntament de Vielha i ajudarà Medina en les seues noves obligacions. Per la seua part, Medina assegura que “assumeix aquest repte personal” per poder “millorar la vida de tots aquells que viuen i treballen a Aran”.

tracking