SEGRE

ZONES VERDES

Mollerussa fumiga els arbres per eliminar la plaga del pugó

Una empresa eliminarà el paràsit de totes les zones verdes

Els treballs s’allargaran fins al cap de setmana.

Els treballs s’allargaran fins al cap de setmana.AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha iniciat aquesta setmana les tasques per aplicar un tractament intensiu a tots els arbres que es troben ubicats en zones municipals amb l’objectiu d’eradicar la plaga de dos insectes que en cobreixen les fulles. Es tracta del pugó, un petit insecte paràsit que en llepa la saba, i la cendrosa, que es manifesta a les fulles com un borrall blanc semblant a la cendra.

El tractament, que no és perjudicial per a la salut de les persones, s’aplica a través d’una empresa contractada pel consistori local que disposa d’un camió habilitat amb un braç per fumigar des de dalt els arbres afectats.

Els treballs finalitzaran el cap de setmana, quan s’aplicarà el tractament als arbres dels col·legis

La previsió és que els treballs s’allarguin fins al cap de setmana, que és quan és previst aplicar el tractament als arbres dels centres escolars fora de l’horari lectiu.

Aquesta acció se suma a les diverses que porta a terme el consistori en zones municipals per evitar la propagació d’altres paràsits, bàsicament durant els períodes de primavera i estiu. També per evitar més plagues, el consistori demana als propietaris de solars sense edificar que n’eliminin les males herbes.

tracking