SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un veí d'Almacelles al tenir una sortida de via a Albelda

L’accident va ser ahir en un tram que transcorre per la localitat oscenca, pròxima a l’N-230 || El conductor, de 63 anys, era l’únic ocupant del vehicle

Vista del lloc on va tenir lloc ahir l’accident mortal al municipi oscenc d’Albelda.

Vista del lloc on va tenir lloc ahir l’accident mortal al municipi oscenc d’Albelda.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Almacelles de 63 anys, José Francisco Serrano Abad, va morir ahir al tenir una sortida de via amb el vehicle que conduïa a l’A-2219 al terme municipal d’Albelda, a Osca. Segons va informar la Guàrdia Civil, l’accident va tenir lloc a les 6.20 hores al punt quilomètric 2 d’aquesta carretera que uneix Alfarràs i Almacelles, a prop de l’N-230. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el conductor va perdre el control del vehicle, que va acabar bolcant. Fins al lloc es van traslladar agents de l’equip d’atestats de Fraga i una patrulla de Trànsit de Binèfar, de la Guàrdia Civil, així com personal sanitari i una ambulància que no van poder fer res per salvar la vida del conductor, únic ocupant del vehicle. El tram on va tenir lloc l’accident havia estat reformat pel Govern aragonès fa un any.

Aquest nou sinistre mortal va tenir lloc a prop de l’N-230, on a finals d’aquest mes d’octubre van morir dos persones, un matrimoni de 68 anys de Barcelona, després d’una col·lisió a l’altura de Benavarri. La setmana passada, set persones van resultar ferides de diversa consideració en dos accidents en aquesta via al seu pas per Benavarri i Almenar. En els últims cinc anys, 19 persones han perdut la vida a l’N-230, quatre d’elles durant aquest exercici.

En el que va d’any, 31 persones han mort en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes, quatre menys que en el mateix període de l’any passat. Els mesos de març i octubre han estat els més tràgics de l’any, amb sis víctimes mortals cadascun. Per la seua banda, Trànsit evidencia un “estancament” de la sinistralitat i assenyala com a reptes a afrontar l’envelliment de la població, una mobilitat en creixement i accidents més dispersos.

Sis ferits a l’A-2 per xocs a Ribera d’Ondara i Fondarella

Sis persones van resultar ahir ferides de diversa consideració en dos accidents que hi va haver a l’autovia A-2 en localitats de la Segarra i el Pla d’Urgell. El primer sinistre va tenir lloc a Ribera d’Ondara quan, per causes que es desconeixen, es va produir una col·lisió entre un camió, una furgoneta i un turisme al punt quilomètric 528,6 de l’A-2 en direcció Barcelona. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 6.33 hores i el SEM va atendre dos persones amb ferides lleus, segons va informar Trànsit.

tracking