SEGRE

CINE CICLE

El 33 s’omple de pel·lícules premiades en els Gaudí

Durant les setmanes prèvies a la celebració dels Premis 2017 || ‘Blancaneu’, ‘Pa negre’ o ‘Chico i Rita’, alguns dels títols

Francesc Colomer i Roger Casamajor, actors de ‘Pa negre’.

Francesc Colomer i Roger Casamajor, actors de ‘Pa negre’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb motiu de la celebració dels IX Premis Gaudí el pròxim 29 de gener, el Canal 33 emetrà diàriament (de dilluns a divendres), durant les properes tres setmanes, algunes de les produccions guardonades en edicions anteriors. Pa negre o Blancaneu, distingides com a millor pel·lícula; 10.000 km i Los condenados, que van rebre el premi al millor film en llengua no catalana; El muerto y ser feliz, premi al millor actor per a José Sacristán, o documentals com Game over, Garbo o Jordi Dauder, la revolució pendent són algunes de les produccions que desfilaran durant aquestes tres setmanes anteriors a l’entrega dels guardons de l’Acadèmia del Cinema Català. Tampoc hi faltaran títols com La plaga –millor pel·lícula i direcció per a Neus Ballús– o Chico i Rita –millor film d’animació i banda sonora original. En total, 15 llargmetratges que comptaran amb actors de prestigi com Laia Costa, Anna Lizaran, Ricardo Darín, Luis Tosar, Vicky Peña, Javier Cámara, Penélope Cruz o Lluís Homar, i directors com Isaki Lacuesta, Agustí Villaronga, Jaume Balagueró o Cesc Gay.

El cicle arranca avui (23.15 hores) amb la pel·lícula Blancaneu, dirigida per Pablo Berger i amb Maribel Verdú en el paper de madrastra.

El seguiran aquesta setmana Món petit, 14 d’abril: Macià contra Companys, Game over i 10.000 km.

tracking