SEGRE

PROGRAMES ESPECIALS

Festa Major a Lleida TV

Avui, pregó en directe des del saló de plens de la Paeria || Diumenge, resum dels millors moments de la setmana

Lleida TV plantarà les seues càmeres de nou al saló de plens.

Lleida TV plantarà les seues càmeres de nou al saló de plens.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida Televisió acudeix avui dimecres puntual a la cita anual amb les Festes de Maig i ofereix en directe el tradicional pregó de festes que obre una ampli programa d’activitats fins diumenge. Òscar Fernández i Mariví Chacón presentaran aquest programa especial des del saló de plens de la Paeria.

Els teleespectadors de la cadena del Grup SEGRE podran seguir, doncs, la lectura del pregó oficial que aquest any serà a càrrec del periodista Lluís Caelles, natural d’Isona i Conca Dellà, que va treballar a SEGRE i ara a TV3, així com la proclamació de les pubilles i l’entrega de les plaques i medalles de la Paeria de reconeixement a la tasca de particulars i entitats de la ciutat.

Òscar Fernández i Mariví Chacón parlaran durant i al final de l’emissió amb els principals representants institucionals i amb els guardonats. L’emissió en directe de l’especial sobre el pregó de les Festes de Maig provocarà canvis a la graella. Així, el Notícies vespre oferirà a les 20.00 hores un butlletí de cinc minuts, i després de la retransmissió des del saló de plens de l’ajuntament, al voltant de les 22.30 hores, emetrà l’informatiu complet que condueix Ares Escribà.

La presència de les Festes de Maig a la graella de Lleida Televisió continuarà diumenge a les 23.00 hores, amb un altre programa especial que recuperarà els millors moments que s’han viscut durant la setmana festiva. Joan Cama serà el presentador i la realització serà a càrrec d’Adrià Guiu.

Un avançament d’aquest programa especial podrà veure’s aquest divendres 12 de maig en el transcurs de l’espai Lleida al dia.

tracking