SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

Els lleidatans Íntims Produccions representen 'Wasted' a la Model

Una de les representacions de ‘Wasted’ d’Íntims Produccions.

Una de les representacions de ‘Wasted’ d’Íntims Produccions.ÍNTIMS PRODUCCIONS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La companyia lleidatana Íntims Produccions va representar dimarts passat la seua obra teatral Wasted davant d’un públic completament inusual per a ells: els reclusos de la presó Model de Barcelona. Un dels membres de la formació teatral, Marc Cartanyà, va explicar a SEGRE que per a ells va ser “una experiència completament nova i enriquidora”.

L’obra de teatre formava part de la programació de l’última setmana cultural de Sant Jordi que acull la presó més antiga de Catalunya abans del seu proper tancament aquest juny. Els lleidatans van arribar-hi de la mà de la sala Beckett de la capital catalana, on Íntims Produccions va fer temporada recentment amb aquesta obra. Es tracta de l’òpera prima de la dramaturga i poeta britànica Kate Tempest, que versa sobre l’amistat i la joventut.

La companyia Íntims Produccions està treballant en la seua nova proposta, que té previst presentar en la pròxima edició de FiraTàrrega. Es tracta d’una adaptació de Pool (no water), una obra de l’escriptor, dramaturg i periodista britànic Mark Ravenhill.

tracking