SEGRE

La venda d'entrades de The Rolling Stone es col·lapsa tot just començar

Per al concert del proper 27 de setembre a Barcelona

El cantant dels The Rolling Stones, Mick Jagger,

La venda d'entrades de The Rolling Stone es col·lapsa tot just començarEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La venda d’entrades per al concert de The Rolling Stones del proper 27 de setembre a Barcelona, l’únic a Espanya de l’actual gira, s’ha col·lapsat tot just començar, segons ha pogut comprovar Efe a les pàgines web de Doctor Music i de Ticketmaster. Les pàgines web de Doctor Music i Ticketmaster han iniciat la venda de localitats per als Stones a les 10.00 hores i la gran quantitat de persones que han intentat comprar a primera hora ha provocat que en els primers minuts ja aparegués en pantalla el cartell de "ho sentim, s’ha superat el nombre màxim d’usuaris a la cua virtual, per la qual cosa ha estat impossible processar la seua petició".

El concert de The Rolling Stones a l’Estadi Olímpic de Barcelona ha aixecat gran espectación, ja que és l’únic que tindrà lloc a Espanya dins de la seua gira de tardor "Stones-No Filter".

Fonts de Doctor Music han assenyalat que el procés de venda està sent "una mica més lent" perquè són entrades nominals, en les que ha de figurar el nom i cognom del titular de les localitats, que pot adquirir un màxim de vuit.

Aquesta mesura s’ha pres per evitar la revenda, segons Doctor Music, que ha posat les entrades a la venda a un preu que oscil·la entre els 86 i els 290 euros (despeses de distribució no incloses).

"Stones-No Filter", que recorrerà estadis de tot Europa durant els mesos de setembre i octubre, és la continuació de la gira sud-americana que va tenir lloc l’any passat i que va culminar en l’històric concert a l’Havana (Cuba).

tracking