SEGRE

MÚSICA HOMENATGE

L’exposició ‘David Bowie is’ arriba a Barcelona

Amb més de 300 objectes relacionats amb l’artista, com lletres manuscrites i fotografies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Bowie, el cantant anglès que es va convertir en el referent musical dels 70 i 80 amb cançons com Let’s dance i China girl, protagonitza des d’avui l’exposició David Bowie is al Museu del Disseny de Barcelona.

La mostra, que es va estrenar fa quatre anys al Victoria & Albert Museum de Londres, arriba a Catalunya després de participar en una gira mundial per països com el Brasil, el Japó o Austràlia.

I és que aquesta mateixa exposició, que recull prop de 300 objectes relacionats amb l’artista –vestits, material inèdit dels seus concerts i lletres manuscrites, entre d’altres–, ja ha rebut un milió i mig de visites. L’èxit de la mostra a Barcelona es vaticina amb el nombre d’entrades prevenudes: 15.000.

Geoffrey Marsh, comissari de David Bowie is, confia que els joves que no han coincidit amb el músic per generació també visitin la mostra, i va afegir que “hem volgut crear la sensació d’assistir a un dels seus concerts”. L’exposició sobre el cantant estarà oberta fins al 25 de desembre.

D’altra banda, el 13 de juliol, l’Auditori de Barcelona celebrarà un homenatge al cantant mort el gener de l’any passat amb el concert Bowie symphonic, dirigit per Evan Zyporn.

tracking