SEGRE

OLI COMERCIALITZACIÓ I GUARDONS

La cooperativa de Bellaguarda té al Canadà el seu mercat exterior principal

Els responsables de la cooperativa amb el premi Romànic Essència.

Els responsables de la cooperativa amb el premi Romànic Essència.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cooperativa de Bellaguarda aposta pels mercats exteriors i té al Canadà el seu millor comprador, juntament amb Alemanya, encara que en menor mesura. Així ho van explicar fonts de l’entitat, que té una producció anual d’uns 200.000 litres i una facturació d’uns 800.000 euros. La cooperativa compta amb 80 socis i ha reforçat l’aposta per la venda d’oli envasat, que és el que proporciona més valor afegit al soci. El gruix de la producció es ven en ampolles i garrafes de 2 i 5 litres que comercialitza directament a la seua botiga o a internet en gran mesura.

L’entitat ha tornat a guanyar aquest any l’última edició del premi Romànic Essència, que convoca anualment ActelGrup. La cooperativa de Bellaguarda també va obtenir el guardó l’any passat i en els celebrats el 2008 i el 2012.

Les fonts de l’entitat van explicar que ActelGrup es compromet a comprar la partida d’oli de 3.000 litres a un preu un 20 per cent superior al de mercat, aquest any serà de 4,60 euros. El comercialitzarà com a Romànic Essència, marca d’ActelGrup.

tracking