SEGRE

EMPRESES

Mor als 81 anys el lleidatà Salvador Gabarró, expresident de Gas Natural Fenosa

Nascut a Sant Guim de Freixenet, va ser president de la companyia durant gairebé dotze anys, des de l'octubre del 2004 fins el novembre del 2016

Salvador Gabarró

Mor als 81 anys el lleidatà Salvador Gabarró, expresident de Gas NaturalGas Natural Fenosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de Gas Natural Fenosa Salvador Gabarró ha mort aquesta matinada a Barcelona als 81 anys, segons han confirmat fonts de la companyia.

Gabarró va deixar la presidència de l’energètica el mes de setembre passat després d’haver liderat el creixement de Gas Natural, que el 2009 va fer un salt qualitatiu en fusionar-se amb Unión Fenosa.

Nascut a Sant Guim de Freixenet (Segarra) el 1935 i Doctor enginyer industrial, va ser president de Gas Natural Fenosa durant gairebé dotze anys -des d’octubre de 2004 fins novembre de 2016 - una etapa del grup que es va caracteritzar "pel creixement i la consolidació internacional", han indicat des de l’empresa energètica.

L’actual president de la companyia, Isidre Fainé, i tots els membres del consell d’administració juntament amb el comitè de direcció de la societat i els empleats, han transmès la seua tristesa per la mort i acompanyen la seua viuda i la seua família.

Puigdemont destaca la "brillant trajectòria" de Salvador Gabarró

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha destacat aquest divendres la "brillant trajectòria empresarial" del president d'honor de Gas Natural, Salvador Gabarró, mort aquesta matinada als 81 anys, i ha traslladat el condol a la família de l'empresari.

"Ha mort Salvador Gabarró, president d'honor de Gas Natural i Creu de San Jordi per la brillant trajectòria empresarial. El meu condol a la família", ha expressat Puigdemont en un missatge al seu compte de Twitter.

tracking