SEGRE

laboral

L'empresa alemanya GFT incorporarà 140 treballadors al Parc de Gardeny

La firma dobla la superfície de les seues instal·lacions a Lleida, fins als 1.400 metres quadrats

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia tecnològica especialitzada en el sector de serveis financers GFT acaba d’ampliar la seua seu a Lleida. Les instal·lacions de la firma alemanya al Parc de Gadeny doblen la seua superfície, fins als 1.400 metres quadrats.

A més, GFT, que celebra 5 anys a la ciutat, preveu incorporar 140 treballadors (60 de forma inmediata), segons ha informat Josep Ramon Freixanet, director de GFT Lleida. “Estem molt contents de poder celebrar aquest cinquè aniversari aquí amb la gran noticia de l’ampliació de la nostra seu en el Parc Científic i Tecnològic de Lleida, on vam començar amb només 28 professionals i ara ja comptem amb un equip format per prop de 150 persones. Els nostres plans passen per seguir incorporant nous col·laboradors i, per això, hem ampliat la seu amb aquest objectiu”, assegura Freixaneti.

Les noves instal·lacions han comptat amb la visita de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha agraït l’aposta de la companyia alemanya per aquesta ciutat i ha recordat que “amb l’ampliació de GFT, el Parc Científic de Lleida creix de nou, col·labora en el progrés econòmic de la ciutat i genera nous llocs de treball en un sector, el tecnològic, que ofereix feina de qualitat especialment als joves”.

Per la seva part, el director del Parc Científic i Tecnològic, Josep Clotet, també ha assistit a la visita d’obres de les instal·lacions de GFT i ha recordat que actualment el Parc ja compta amb 120 empreses i més de 1.500 treballadors

Un moment de la visita a les noves instal·lacions de GFT a Lleida.

L'empresa alemanya GFT incorporarà 140 treballadors al Parc de GardenyMagdalena Altisent

tracking