SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Les penyes del Lleida Esportiu deixen la vaga

És Un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes anuncien que, malgrat no haver tingut “resposta” del club, tornaran diumenge al Camp d’Esports || Lamenten que se’ls responsabilitzi a ells

Un aspecte del Gol Nord sense els penyistes.

Un aspecte del Gol Nord sense els penyistes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els jugadors del Lleida tornaran a comptar aquest diumenge, en el partit davant del Vila-real B, amb els crits de suport i ànim de les penyes oficials amb què compta el club. És Un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes van emetre ahir un nou comunicat conjunt en el qual van anunciar el final de la vaga d’animació que van començar el passat 15 de setembre, encara que no hi ha hagut cap reunió ni aproximació amb el club. En els tres partits que el Lleida ha jugat al Camp d’Esports (l’Hospitalet, At. Saguntí i Atlètic Llevant) i el que va disputar a Mollerussa (Espanyol B), no hi va haver presència de les penyes a la grada, en protesta pel que consideraven un tracte de “menyspreu” i falta de comunicació.

“Ha arribat l’hora”, deien en el seu comunicat, justificant el final de la vaga i la seua tornada a l’estadi “per l’escut, per l’equip, per la gent que ens ha donat i ens dóna suport, per nosaltres i per tots aquells que preferirien que no hi fóssim”. En la seua nota són escèptics amb un possible acostament al club. “Sense esperança d’obtenir cap mena de resposta, diàleg o gest des de la presidència del club, vàrem decidir portar a terme aquesta vaga per tal de fer notori el nostre desacord i la nostra indignació amb aquells que s’omplen la boca amb paraules olioses d’amor a un Lleida que es creuen exclusivament seu”. Entenen que Albert Esteve els va responsabilitzar exclusivament a ells de la situació. “Durant la vaga, la directiva ha manifestat de manera pública, per boca del seu president, esperar propostes de les penyes. Aquestes declaracions responen a un intent de culpabilitzar i responsabilitzar els nostres col·lectius de la situació actual i intentar alliberar-se de la culpa i la responsabilitat que recauen sobre les seves espatlles al prendre de forma unilateral i irrevocable totes les decisions en què els nostres col·lectius es veuen implicats.” En aquest sentit, retreuen la sectorització de Gol Nord i “acabar” amb el carnet de penyista i reivindiquen com a seu “l’escut, els colors i el nom del club”. No hi ha vaga, però tampoc pau.

Acord amb el Las palmas per a la cessió de José artiles

El Lleida i la UD Las Palmas, club que aquesta temporada milita a la Primera divisió, tenen un acord perquè l’extrem canari José Artiles (10-6-1993, Sardina del Sur, Las Palmas) jugui cedit en el club lleidatà fins a final de temporada. Totes dos entitats van tancar la cessió el mes passat d’agost, però poc abans de viatjar a Lleida el futbolista va patir una fissura al cartílag del genoll que l’ha mantingut de baixa fins ara.

Lleida i Las Palmas mantenen l’acord, però el club lleidatà espera que el davanter es recuperi totalment, així com de saber si la Federació Espanyola de Futbol autoritza que el jugador pugui incorporar-se immediatament a l’equip de Gustavo Siviero, o bé cal esperar a l’obertura del mercat d’hivern.

Artiles ha començat a entrenar-se recentment amb el grup, la qual cosa demostra que físicament està ja en condicions. Es tracta d’un jugador ràpid, amb qualitat, però que no té lloc en aquests moments a l’equip de Primera divisió.

Malgrat la seua joventut, ja que té 23 anys, ja ha debutat a Segona A, categoria en la qual ha disputat vuit partits amb l’equip canari, en dos temporades, mentre que també té experiència a Segona B, categoria en la qual ha firmat dotze gols entre les dos temporades amb el Las Palmas Atlètic i una al Racing de Santander. La passada temporada va jugar cedit a l’equip càntabre, amb el qual va anotar tres gols.

En el cas que Artiles arribi al Lleida, sigui en els propers dies o al mercat d’hivern, això comportarà alguna sortida, ja que l’equip té totes les fitxes ocupades.

D’altra banda, Siviero va recriminar ahir a la plantilla l’error que dimecres li va costar l’empat davant de l’Atlètic Llevant, i els va exigir més concentració perquè no torni a produir-se una situació com aquesta.

El Lleida comunica que ha superat la xifra dels 3.000 abonats

El Lleida ha superat aquesta setmana la xifra dels 3.000 abonats, segons va anunciar ahir l’entitat. En concret, en el recompte que va fer dimarts passat, el dia abans de rebre l’Atlètic Llevant, el Lleida té 3.011 abonats, dotze setmanes després d’haver iniciat la campanya de socis. D’aquests, 691 corresponen a noves altes, la qual cosa representa un 23 per cent del total dels carnets, mentre que els 2.320 restants corresponen a socis que han renovat el carnet. El club recorda que la campanya segueix en marxa i que pot renovar-se el carnet i fer-se’n un de nou en horari d’oficina, de 17.00 a 20.30, de dilluns a divendres. El Lleida ha superat aquesta setmana la xifra dels 3.000 abonats, segons va anunciar ahir l’entitat. En concret, en el recompte que va fer dimarts passat, el dia abans de rebre l’Atlètic Llevant, el Lleida té 3.011 abonats, dotze setmanes després d’haver iniciat la campanya de socis. D’aquests, 691 corresponen a noves altes, la qual cosa representa un 23 per cent del total dels carnets, mentre que els 2.320 restants corresponen a socis que han renovat el carnet. El club recorda que la campanya segueix en marxa i que pot renovar-se el carnet i fer-se’n un de nou en horari d’oficina, de 17.00 a 20.30, de dilluns a divendres.

Un aspecte del Gol Nord sense els penyistes.

Un aspecte del Gol Nord sense els penyistes.

tracking