SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Marc Resa surt del coma

El Lleida anuncia a les xarxes socials que el juvenil ha fet un pas endavant en la recuperació, encara que segueix a l’UCI || La primera plantilla torna al treball després de les vacances nadalenques

Foto de Marc Resa que el club va penjar ahir a Twitter.

Foto de Marc Resa que el club va penjar ahir a Twitter.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ha guanyat.” Amb aquesta escarida però explícita frase, el Lleida Esportiu va anunciar ahir que el juvenil Marc Resa ha experimentat una millora en l’estat de salut, encara que segueix ingressat a l’UCI de l’Arnau de Vilanova i amb pronòstic greu.

Resa va ser operat el passat dia 10 després de rebre un fort cop al cap durant un partit de Lliga i, segons van confirmar fonts hospitalàries ahir a SEGRE, evoluciona favorablement i divendres va sortir del coma. Des del Lleida, mantenint la prudència dels últims dies sobre el cas, explicaven que el futbolista “ha fet un nou pas endavant en la seua millora”, tot i que van recordar que continua ingressat a l’UCI.

El jove futbolista de Tremp segueix greu, tot i que ha experimentat una millora des de divendres passat

Des que es va conèixer la situació del jugador, han estat nombrosíssimes les mostres de suport que ha rebut a través de les xarxes socials, desitjant-li una ràpida recuperació. Davant de l’al·luvió de missatges, el Lleida va posar a disposició del públic una adreça electrònica, coordinacio@lleidaesportiu.cat, per rebre els missatges de suport.

En l’última jornada de la Lliga Juvenil, l’equip del Marc es va imposar per 0-3 al camp del Figueres i els companys li van dedicar la victòria amb samarretes de suport, com el Lleida B, que va vèncer 0-2 al camp del Sant Ildefons. Igualment, el primer equip va mostrar una pancarta abans de l’últim matx de l’any, en el qual va derrotar per 2-0 l’Eldenc i també hi va haver pancartes a la grada.

EL PRIMER EQUIP TORNA ALS ENTRENAMENTS

D’altra banda, la primera plantilla va posar ahir punt final a les vacances de Nadal i va tornar al treball a la tarda. Els jugadors tornaran a tenir festa l’1 de gener i el seu primer compromís de l’any serà el dissabte 7 de gener al Camp d’Esports davant del Badalona (18.00 hores), en el partit amb el qual començarà la segona volta de la Lliga.

El Lleida, gràcies a la victòria amb l’Eldenc, cuer del grup, va acabar l’any fora de les posicions de descens, malgrat que els 21 punts que suma suposen una mitjana en principi insuficient per salvar la categoria, per la qual cosa haurà de millorar molt les seues prestacions en la segona volta.

El club té intenció de fitxar reforços en totes les línies per fer el salt de qualitat que necessita i mantenir-se a Segona B.

Foto de Marc Resa que el club va penjar ahir a Twitter.

Foto de Marc Resa que el club va penjar ahir a Twitter.

tracking