MOTOCICLISME

El Moto Club Segre premia els campions del 2016

A la imatge, els pilots que han aconseguit pujar al podi en alguna disciplina del Campionat d’Espanya del 2016.

Bellpuig va acollir ahir la tradicional festa de final de temporada del Moto Club Segre, en el transcurs de la qual van ser guardonats tots els pilots de l’entitat que han pujat al podi en les diferents disciplines del Campionat d’Espanya.

D’aquesta manera, no van faltar a la cita Jaume Betriu, de Coll de Nargó, que va revalidar el doblet en enduro, així com el tarragoní Ivan Cervantes (subcampió d’E1), el barceloní Oriol Mena (tercer general i d’E3), i els lleidatans Jordi i Ramon Quer, tercers en E2 i júniors, respectivament; i Albert Fontova, campió estatal infantil. Altres campions van ser Ferran Cardús, en supermotard i dirt track, i Oriol Casas i Agustí Vall, en motocròs.