L’Espanyol recupera la gana davant un inofensiu Granada i mira a Europa

Pablo Piatti intenta controlar la pilota davant Dimitri Foulquier.

L’Espanyol va tornar a guanyar després de tres jornades amb el Granada, que es va sobreposar de falta directa al primer gol local, però que es va apagar davant del 3-1 just després del descans gràcies a la major inspiració i entrega dels blanc-i-blaus. Reyes va traduir el domini dels locals en els primers compassos i va situar l’1-0 al minut 11 amb un xut de qualitat que va entrar per l’escaire. El guió semblava clar, però una acció d’estratègia el va trencar. Al minut 22, una falta va suposar l’empat. Pereira va enganyar la barrera i la pilota va entrar amb facilitat a la porteria de Diego López (1-1). Malgrat la diana, el protagonista era l’amfitrió. La intensitat s’havia rebaixat, però l’aposta de joc de bandes i velocitat continuava sent efectiva. La defensa del Granada era escassa. I, de fet, al minut 32 va arribar el 2-1 gràcies a Piatti, amb assistència de Jurado. Marc Navarro, que debutava a Primera, va fer el 3-1 al 48 amb una excel·lent fuetada des del vèrtex dret de l’àrea.