SEGRE

TEMPS EXTRA DUATLÓ

Una duatló de rècord a Alpicat

L’onzena edició va reunir la participació més alta amb 470 esportistes || Òscar Carrasco i Anna Vallverdú van guanyar la prova llarga i Dídac Jiménez i Alba Bellostas, la curta

La duatló popular d’Alpicat va ser més participativa que mai i va congregar 470 esportistes de totes les edats.

La duatló popular d’Alpicat va ser més participativa que mai i va congregar 470 esportistes de totes les edats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’onzena edició de la Duatló Popular d’Alpicat es va celebrar ahir amb una participació rècord a l’arribar als 470 esportistes en una jornada que va ser tota una festa. Òscar Carrasco i Anna Vallverdú van ser els guanyadors en la prova llarga, que constava de 6 km de carrera atlètica i 12 km de BTT. Per la seua part, Dídac Jiménez i Alba Bellostas es van imposar en la prova curta, que comptava amb 1,6 km de carrera atlètica i 6 km de BTT.

El participant més jove va ser Aran Moreno, nascut el 2012, mentre que el més veterà va ser Francesc Andreu Boya, de l’any 1952. La competició va començar després de guardar un minut de silenci en memòria dels dos agents rurals morts dissabte passat a Aspa.

I és que l’objectiu de la jornada era, per sobre dels resultats, que tothom pogués disfrutar d’una jornada ludicoesportiva i en un ambient familiar al parc del Graó. La duatló és l’acte central de la Festa de l’Esport d’Alpicat que organitza l’ajuntament.

tracking