MOTOCICLISME ENDURO

Laia Sanz, Coma, Farrés i Cervantes, a la Bassella Race

La prova voreja els 1.300 participants

La prova batrà el rècord de participació en la vuitena edició.

Els dakarians Laia Sanz, Marc Coma, Gerard Farrés i Iván Cervantes seran les principals atraccions de la vuitena edició de la Bassella Race 1, prova d’enduro que es disputarà aquest cap de setmana amb rècord de participació, ja que ahir es van tancar les inscripcions amb un total de 1.290 pilots.

Coma, pentacampió del Dakar i que des de l’any passat és l’encarregat de dissenyar el recorregut de la prova sud-americana, tornarà a pujar a una moto per fer unes voltes pel circuit d’una Bassella Race en què ja havia participat abans de retirar-se.

A més, el d’Avià, en representació d’ASO, l’empresa organitzadora del Dakar, firmarà un conveni amb la prova per crear la Challenge Merzouga per a la categoria amics, el guanyador de la qual tindrà la inscripció gratuïta (costa uns 3.500 euros) per a la carrera que es disputa al Marroc.

Els que sí que lluitaran per la victòria seran tres dels pilots que van prendre part a l’últim Dakar, com Gerard Farrés, que va ser el millor dels espanyols amb un tercer lloc en el podi final; Laia Sanz, que va acabar setzena; i Iván Cervantes, que va haver d’abandonar al trencar la moto per una caiguda i que ja va guanyar la quarta edició de la Bassella Race.

Al costat d’ells hi haurà tres campions d’Espanya d’enduro, el lleidatà Jaume Betriu, els barcelonins Josep Garcia i Oriol Mena, i l’andalús Cristóbal Guerrero.