SEGRE

VOLEIBOL PROMOCIÓ

El Balàfia obre l’‘operació planter’ entre els col·legis

Crea un centre de tecnificació i organitzarà jornades per captar jugadors

Agustí Soler, gerent de McDonald’s Lleida, amb Juan Campillos.

Agustí Soler, gerent de McDonald’s Lleida, amb Juan Campillos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balàfia Vòlei també desembarcarà a les escoles, com ja han fet altres clubs de la ciutat com el Llista o el Força Lleida, a fi de potenciar el seu planter. Sota el lema “Voleibolitza’t”, ha creat un centre de tecnificació i programarà jornades i clínics en diversos centres escolars per captar noves promeses, tant masculines com femenines, per a les categories alevina i infantil.

Amb aquestes mesures, que comptaran amb el suport econòmic de McDonald’s, amb el qual el club va firmar ahir un conveni de tres anys, pretén pal·liar el descens que ha tingut als seus equips de base masculins, fins al punt de no poder competir aquesta temporada en la categoria infantil a l’haver-hi únicament dos jugadors, que s’han vist obligats a jugar amb el cadet. “Volem recuperar aquest equip la campanya vinent i potenciar l’escola, ja que tenim seriosos problemes perquè vinguin a jugar amb nosaltres. Davant d’aquesta situació, hem decidit anar a buscar-los”, explica Mario Martínez, director tècnic del Balàfia Vòlei.

El Balàfia ha doblat aquest any el nombre d’equips i de jugadors gràcies a la creació de la secció femenina. Actualment compta amb quatre equips masculins (dos sèniors, un juvenil i un cadet) i quatre més de femenins (un en les quatre categories: sènior, juvenil, cadet i infantil), a més de les escoles, amb uns setze nens i nenes que competeixen a nivell escolar. No obstant, el nombre de noies, setanta, supera àmpliament el dels nois, mig centenar.

Juan Campillos, president del club, va reconèixer en aquest sentit durant l’acte de presentació del conveni que “tenim una falta de jugadors important en les categories més petites i el nostre objectiu és donar a conèixer el nostre esport i que els nens puguin escollir”.

Durant aquest curs s’impartiran clínics a Lestonnac, Episcopal i Països Catalans, a més de jornades de captació que es faran una vegada al mes, i que començaran aquest dissabte al pavelló Juanjo Garra, a la qual ja s’han inscrit uns quaranta joves. Així mateix, està previst que trimestralment s’organitzin tornejos per a escolars.

tracking