BÀSQUET LLIGA EBA

Victòria treballada del Pardinyes

Se situa a una victòria del líder

Adrià Rivas intenta una safata durant el partit d’ahir.

El CB Pardinyes va guanyar 85-77 davant del CB Valls en un partit molt disputat que no es va decidir fins als últims minuts. Els lleidatans arribaven sense el lesionat Pau López i amb diversos jugadors que s’havien sentit indispostos durant la setmana. Fins i tot es va suspendre una sessió d’entrenament per falta de jugadors. El partit va començar bé per al Pardinyes, van intentar frenar el contraatac del Valls, el seu punt fort, i ho van aconseguir, per arribar al final del primer parcial amb un 20-12 en el marcador. En el segon quart, el Pardinyes va continuar dominant i va aconseguir una diferència de 12 punts, però l’equip es va relaxar i va perdre diverses pilotes, la qual cosa es va traduir en un 39-33 al final del parcial. Després del descans, el Valls es va reposar, van ser molt superiors en defensa i al Pardinyes li costava anotar. Els visitants van recuperar les perilloses contres i a punt van estar d’empatar el partit al final del tercer quart (64-63). Ja en l’últim parcial, el Pardinyes sabia que havia de mantenir la calma, alhora que havia de recuperar l’agressivitat de cara a cistella. La constància va donar el seu fruit i es va acabar imposant 85-77, més per actitud que per joc. Va destacar Mendiburu, que va ser clau, posant-se l’equip a l’esquena en els moments més difícils. Victòria molt important del Pardinyes, ja que li permet retallar distàncies amb el líder Mollet, que va perdre per 73-76 davant del cuer Sitges. Els lleidatans són provisionalment segons a l’espera que jugui el Quart.