SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El United, disposat a pagar els 200 milions de la clàusula de Neymar

Ofereix al jugador un sou de 25 milions

La plantilla va tornar ahir al treball amb Rakitic com a novetat.

La plantilla va tornar ahir al treball amb Rakitic com a novetat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester United vol redreçar la seua mala trajectòria esportiva amb Mourinho al capdavant a base de talonari i s’ha fixat com a objectiu per a la pròxima temporada al barcelonista Neymar. Segons la premsa barcelonina, el conjunt britànic s’ha posat en contacte amb el jugador brasiler a través dels seus representants amb la idea de temptar-lo amb una proposta econòmica i esportiva que no pugui rebutjar. El mateix Mourinho és qui dirigeix les negociacions amb Neymar i qui ha parlat directament amb el jugador.

El Manchester United, que l’estiu passat ja va pagar 120 milions d’euros a la Juventus per Paul Pogba, està disposat a llançar la casa per la finestra i batre el seu propi rècord de traspàs pagant íntegrament la clàusula de rescissió que té el brasiler en el Barça, que és de 200 milions d’euros.

El portuguès el supera per primera vegada en ingressos, amb 87,5 milions pels 76,5 de l’argentí

A més, el club proposa al jugador un sou de 25 milions d’euros nets per temporada, la qual cosa suposaria gairebé doblar el que percep actualment en el club barcelonista.

D’altra banda, France Football va publicar ahir una llista dels futbolistes més ben pagats en la qual Neymar apareix en el tercer lloc del podi amb 55,5 milions d’euros anuals, lluny, això sí, dels dos primers llocs. Aquest any és el madridista Cristiano Ronaldo el futbolista amb més ingressos de la temporada 2016-2017 amb un sou de 87,5 milions d’euros, de manera que supera per primera vegada el barcelonista Messi, amb 76,5 milions.

En un altre ordre de coses, la plantilla blaugrana va tornar ahir als entrenaments amb la novetat de Rakitic, alliberat pel seu seleccionador, i Mascherano, que no podrà jugar davant Bolívia per sanció.

El partit d’avui entre França i Espanya, amb videoarbitratgeEl partit amistós que jugaran França i Espanya avui a l’estadi de Saint-Denis (21.00 hores/Telecinco) comptarà amb videoarbitratge, que ja va ser utilitzat en el Mundial de Clubs, després que totes dos federacions arribessin a un acord per al seu ús amb la FIFA i la IFAB (International Football Association Board), amb vista a implantar-lo definitivament per al Mundial de Rússia 2018. Espanya arriba al xoc després de complir a El Molinón amb un bon partit amb golejada davant d’Israel per refermar-se en el camí cap a Rússia 2018. La triple campiona continental ja ha salvat dos amistosos de nivell a Brussel·les davant de Bèlgica i a Wembley davant d’Anglaterra.

tracking