SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Cinc partits, cinc finals

L’Actel es jugarà el ‘play-off’ davant de tres rivals directes com Palma, Ourense i Araberri || Ha de visitar el Barça B i el Clavijo, que lluiten per la salvació

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida es jugarà la classificació per al play-off d’ascens amb un calendari, a priori, millor que el dels principals rivals directes. En les cinc jornades que queden per concloure la fase regular, els de Borja Comenge s’enfrontaran a tres equips que pugnen també per entrar als llocs d’honor, Palma, Ourense i Araberri, i uns altres dos, Barça B i Clavijo, que estan immersos en la lluita per la permanència.

En canvi, el Palma ha de visitar encara la pista del Breogán, que aquest dimarts es va situar colíder al guanyar el partit ajornat davant del Clavijo a la pròrroga (90-84), i rebre l’Oviedo, mentre que l’Ourense ha de rebre a casa tres dels favorits, Burgos, Palència i Breogán, i viatjar a Càceres, un altre dels aspirants al play-off, que té el Burgos com a principal escull. Finalment, l’Araberri ha de jugar com a local davant de Palència i Breogán i viatjar a Oviedo.

La plantilla lleidatana, no obstant, no vol mirar més enllà del partit d’aquest diumenge a la pista del Palma, un duel que Papa Mbaye qualifica d’“una final, perquè si el guanyem, val el doble”, va dir amb relació al fet que li guanyaria l’average particular. Sobre això també es va pronunciar el capità, Juampi Sutina. “Ja sabíem que, guanyéssim o no el Marín, havíem d’anar a guanyar a Palma com fos per treure l’average”, va indicar.

Els jugadors ja han oblidat l’ensopegada davant del cuer, una derrota que va fer mal. “És dur perdre amb qualsevol equip de la Lliga, i més contra els que van últims, però ara això ja és passat i cal treballar per arribar bé a diumenge”, va afirmar el pivot senegalès. Segons el parer de Sutina, la derrota divendres passat “no crec que es degués a una qüestió de motivació, sinó a un aspecte de pressió, que l’equip vol resoldre el partit massa ràpid i es bloqueja una mica quan no ho aconsegueix”, va indicar.

L’equip i la directiva van sopar junts diumenge passat.

L’equip i la directiva van sopar junts diumenge passat.

tracking